Avancerad PowerPointmall åt Munksjö

Volt hade tagit fram en ny grafisk profil åt Munksjö med ett spännande utseende för PowerPoint. Det var en utmaning att skapa en bra PowerPointmall, och vi är stolta över resultatet.
Det manér som hade tagits fram byggde bland annat på mörka bakgrundssidor. En följd av det är att utskrifter blir kostsamma och inte alltid bra. Därför utvecklade vi en funktion för att automatiskt skapa en vit kopia av en presentation. Vi skapade också en funktion för att göra så att diagrammen snyggt kunde placeras både på svarta och vita sidor!

Presentationslösningen har en bildbanksfunktion som gör det möjligt att enkelt infoga utvalda designbilder, såväl på startsidor/kapitelsidor som på textsidor. En språkfunktion gör det enkelt att växla mellan olika ordlistor för stavningskontroll. Det innebär att samma mall kan användas av samtliga Munksjös kontor i olika länder.

Avancerad PowerPointmall åt Munksjö Rabarber är stolta över den PowerPointmall som vi tog fram till Munksjö i samband med lanseringen av företagets nya grafiska profil, skapad av reklambyrån Volt. Det var en utmaning att skapa en bra mall och lösning, och vi är mycket nöjda med resultatet.  
Professionella mallar åt Singapore Exchange, SGX Vi är stolta och glada över det roliga uppdraget att ta fram presentations- och diagramlösning åt SGX. SGX tog fram en ny snygg grafisk profil för presentationer och lösningen omfattar bland annat startfunktioner, bildbank, ikongallerier och verktyg för att skapa diagram och tabeller enligt den grafiska profilen.  
Viktig mall för kommunikations- och varumärkesbyrå I samband med namnbytet (tidigare Nordisk MediaAnalys) lanserade Blue Carrot en ny presentationsmall och ett verktyg för diagram och tabeller!  
Smarta färgfunktioner i Sveriges Radios PowerPointmall Sveriges Radio kontaktade Rabarber för att få hjälp med att skapa en smart presentationslösning för hela organisationen. Den lösning vi tog fram innefattar logotypefunktioner så att alla olika loggor går att välja samt färgfunktioner som matchar logotyper med olika färgpaletter!  
Presentationsmall för advokatbyrå som sticker ut! The Republik skapade designen och Rabarber gjorde den tekniska lösningen när Advokatfirman Lindahl tog fram en helt ny presentationsmall. PowerPoint-tillägget har bland annat språkfunktion, funktion för att infoga olika baspresentationer och en bildbanksfunktion.  

Några fler projekt där vi har utvecklat Powerpointmallar: