Laholms kommun anlitar Rabarber för utveckling av Wordmallar

Det var roligt när Laholms kommun kontaktade oss för att få hjälp med sina Wordmallar. De hade en tydlig grafisk profil och ett behov av smarta funktioner för sina standarddokument för brev, pm, pressmeddelanden, tjänsteskrivelser etc. Vi gjorde också mallar för pärmryggar, registerflikar och en utredningsmall för längre rapporter. En mallstartsknapp gör att alla medarbetare alltid når mallarna blixtsnabbt, utan att behöva leta runt i programmet!

En smart adressfunktion gör det enkelt för Laholms kommun att styra avsändaradressen i mallarna och en logotypfunktion ger dem möjlighet att styra vilken logga som infogas.

Uppgradering av Officemallar för Teknikföretagen till Office 2010 Rabarber har skapat Teknikföretagens Officemallar för Word, Excel och PowerPoint. I samband med uppgraderingen till Office 2007 gick vi igenom samtliga dokumentmallar igen och gjorde en nogrann översyn av all funktionalitet.  
Rabarber skapar Teracoms Officemallar Med hjälp av Teracoms lättanvända Wordmallar och PowerPointmallar, kan även ovana användare skapa snygga och professionella dokument. Vårt fokus var som vanligt att skapa användarvänliga och dynamiska mallar med smarta funktioner.  
Fräscha Wordmallar åt Uppsalahem Rabarber tog fram ett antal riktigt snygga Wordmallar för att skapa brev, informationsblad, trapphusinformation, blanketter, pressmeddelanden och rapporter åt Uppsalahem.  
Rabarber vidareutvecklar Lantmännens Wordmallar Rabarber har i ett flertal år arbetat med Lantmännens mallar. Mallarna används av hela Lantmännen-koncernen och finns anpassade för flera olika versioner av Office.  
Rabarber utvecklar Wordmallar för trycksaker åt Enköpings kommun Rabarber skapade Wordmallar för trycksaker i Word åt Enköpings kommun. Vår lösning innefattade många smarta funktioner för färg- och bildhantering. Allra mest stolta är vi över funktionen för att infoga sidlayouter.  
LKAB effektiviserar med smarta mallar När LKAB tog ett helhetsgrepp runt sin grafiska profil fick Rabarber uppdraget att utveckla Word- och PowerPoint-mallar. Smarta mallar som ska fungera i hela koncernen togs fram.  

Några fler projekt där vi har utvecklat Wordmallar: