PowerPointmall med bildbank åt Diplomat Communications

I samband med att Diplomat Communications tog ett större grepp om sin grafiska profil fick Rabarber i uppdrag att återskapa den design som Zeal Consulting tagit för PowerPoint. Utvecklingen skedde i PowerPoint 2007.

För att göra det enkelt för användarna på Diplomat Communications skapades en PowerPointmall där användarna kan välja vilken startsida som ska infogas i en presentation. Rabarber tog också fram en dynamisk bildbank där Diplomat Communications för att säkerställa att de bilder som användes i presentationerna alltid var lämpliga och att de infogades i rätt upplösning, rätt position och rätt storlek. Att bildbanken är dynamisk innebär att Diplomat själva kan styra vilka kategorier och vilka bilder som ska visas. Bildbanken presenteras i ett galleri som återfinns på företagets egen flik i PowerPoint.

 

Förutom en presentationsmall utvecklade Rabarber också Word-mallar med funktioner för att välja adress, språk, spara avsändarinformation med mera.

Smarta färgfunktioner i Sveriges Radios PowerPointmall Sveriges Radio kontaktade Rabarber för att få hjälp med att skapa en smart presentationslösning för hela organisationen. Den lösning vi tog fram innefattar logotypefunktioner så att alla olika loggor går att välja samt färgfunktioner som matchar logotyper med olika färgpaletter!  
Avancerad PowerPointmall åt Munksjö Rabarber är stolta över den PowerPointmall som vi tog fram till Munksjö i samband med lanseringen av företagets nya grafiska profil, skapad av reklambyrån Volt. Det var en utmaning att skapa en bra mall och lösning, och vi är mycket nöjda med resultatet.  
Presentationsmall för advokatbyrå som sticker ut! The Republik skapade designen och Rabarber gjorde den tekniska lösningen när Advokatfirman Lindahl tog fram en helt ny presentationsmall. PowerPoint-tillägget har bland annat språkfunktion, funktion för att infoga olika baspresentationer och en bildbanksfunktion.  
Viktig mall för kommunikations- och varumärkesbyrå I samband med namnbytet (tidigare Nordisk MediaAnalys) lanserade Blue Carrot en ny presentationsmall och ett verktyg för diagram och tabeller!  
Professionella mallar åt Singapore Exchange, SGX Vi är stolta och glada över det roliga uppdraget att ta fram presentations- och diagramlösning åt SGX. SGX tog fram en ny snygg grafisk profil för presentationer och lösningen omfattar bland annat startfunktioner, bildbank, ikongallerier och verktyg för att skapa diagram och tabeller enligt den grafiska profilen.  

Några fler projekt där vi har utvecklat Powerpointmallar: