Professionella mallar åt Singapore Exchange, SGX

När SGX startar sin presentationsmall visas en startdialogruta där de kan välja hur förstasidan i presentationen ska se ut. Startsidan är kopplad till en bildbank så de kan välja mellan olika illustrationer som visas i bakgrunden och de har möjlighet att välja vilken logotyp som ska infogas på startsidan samt kan fylla i startsidans grundläggande information som titel, datum och versionsnummer. Därefter börjar de jobba med att bygga upp innehållet i sin presentation.

Mallen är omfattande och innefattar bland annat ett komplett galleri med olika typer av specialsidor/typsidor som användarna ska kunna välja mellan. När användarna jobbar med SGX:s färgpalett väljer de ur specialutvecklade paletter för att endast ha åtkomst till företagets egna färger. Det finns en bildbank som ser till att användarna jobbar med SGX:s egna bilder och att de infogas i rätt upplösning, storlek och position.

Mallen blir komplett med ett verktyg som styr diagram och tabeller i Excel, vilket gör det enkelt att snabbt skapa snygga diagram där färger, typsnitt och teckenstorlekar alltid är rätt. Diagrammen skapas i storlekar som matchar PowerPoint-mallen så att det alltid blir snyggt när man har flera diagram på samma sida i presentationen.

Viktig mall för kommunikations- och varumärkesbyrå I samband med namnbytet (tidigare Nordisk MediaAnalys) lanserade Blue Carrot en ny presentationsmall och ett verktyg för diagram och tabeller!  
Avancerad PowerPointmall åt Munksjö Rabarber är stolta över den PowerPointmall som vi tog fram till Munksjö i samband med lanseringen av företagets nya grafiska profil, skapad av reklambyrån Volt. Det var en utmaning att skapa en bra mall och lösning, och vi är mycket nöjda med resultatet.  
Presentationsmall för advokatbyrå som sticker ut! The Republik skapade designen och Rabarber gjorde den tekniska lösningen när Advokatfirman Lindahl tog fram en helt ny presentationsmall. PowerPoint-tillägget har bland annat språkfunktion, funktion för att infoga olika baspresentationer och en bildbanksfunktion.  
Professionella mallar åt Singapore Exchange, SGX Vi är stolta och glada över det roliga uppdraget att ta fram presentations- och diagramlösning åt SGX. SGX tog fram en ny snygg grafisk profil för presentationer och lösningen omfattar bland annat startfunktioner, bildbank, ikongallerier och verktyg för att skapa diagram och tabeller enligt den grafiska profilen.  
Smarta färgfunktioner i Sveriges Radios PowerPointmall Sveriges Radio kontaktade Rabarber för att få hjälp med att skapa en smart presentationslösning för hela organisationen. Den lösning vi tog fram innefattar logotypefunktioner så att alla olika loggor går att välja samt färgfunktioner som matchar logotyper med olika färgpaletter!  

Några fler projekt där vi har utvecklat Powerpointmallar: