PowerPointmall med bildbank och utökad sidfot för SAAB

Liedgren Design tog fram formen och Rabarber utvecklade en avancerad PowerPointmall för Saabs presentationer. Presentationsmallen innefattar val av olika försättsblad, en utökad sidfotsfunktion och en bildbanksfunktion. Bildbanken gör det möjligt att låta användarna infoga snygga bilder som placeras exakt i de positioner som är aktuella för den valda bildlayouten. Självklart får bilderna då också rätt upplösning och storlek – allt för att minska risken för onödigt tunga presentationer.
Vårt verktyg för Saabs presentationer används world-wide av många tusen användare.

Mallen har ett antal smarta funktioner för att infoga olika typer av textrutor, pictogram etc, vilket ger användarna rejält med svängrum att anpassa sina presentationer.

Den utökade sidfotsfunktionen ger användarna möjlighet att styra exakt vad som ska visas i sidfoten. Förutom de vanliga fälten för datum, bildnummer och sidfotstext har Saab ett antal andra fält som de kan välja att infoga, till exempel säkerhetsklass, referensnummer, versionsnummer etc.

Rabarber har också utvecklat ett Excel-verktyg för att skapa diagram enligt den grafiska profilen åt Saab.

Smarta färgfunktioner i Sveriges Radios PowerPointmall Sveriges Radio kontaktade Rabarber för att få hjälp med att skapa en smart presentationslösning för hela organisationen. Den lösning vi tog fram innefattar logotypefunktioner så att alla olika loggor går att välja samt färgfunktioner som matchar logotyper med olika färgpaletter!  
Viktig mall för kommunikations- och varumärkesbyrå I samband med namnbytet (tidigare Nordisk MediaAnalys) lanserade Blue Carrot en ny presentationsmall och ett verktyg för diagram och tabeller!  
Presentationsmall för advokatbyrå som sticker ut! The Republik skapade designen och Rabarber gjorde den tekniska lösningen när Advokatfirman Lindahl tog fram en helt ny presentationsmall. PowerPoint-tillägget har bland annat språkfunktion, funktion för att infoga olika baspresentationer och en bildbanksfunktion.  
Professionella mallar åt Singapore Exchange, SGX Vi är stolta och glada över det roliga uppdraget att ta fram presentations- och diagramlösning åt SGX. SGX tog fram en ny snygg grafisk profil för presentationer och lösningen omfattar bland annat startfunktioner, bildbank, ikongallerier och verktyg för att skapa diagram och tabeller enligt den grafiska profilen.  
Avancerad PowerPointmall åt Munksjö Rabarber är stolta över den PowerPointmall som vi tog fram till Munksjö i samband med lanseringen av företagets nya grafiska profil, skapad av reklambyrån Volt. Det var en utmaning att skapa en bra mall och lösning, och vi är mycket nöjda med resultatet.  

Några fler projekt där vi har utvecklat Powerpointmallar: