PowerPointmall åt The Absolut Company

The Brand Union har skapat formen för The Absolut Companys presentationsmaterial och vi på Rabarber fick det roliga uppdraget att skapa en presentationsmall för PowerPoint.


 

Med hjälp av Rabarbers mall för PowerPoint kan användarna på ett enkelt sätt skapa snygga presentationer med en avancerad grafisk form. Detta utan att ha några djupare PowerPoint-kunskaper. Allt sköts enkelt med färdiga layouter som användaren kan välja mellan.

Mallen har flera smarta funktioner som ger användarna möjlighet att välja mellan att skapa en presentation enligt The Absolut Companys grafiska profil eller med Absolut-profilen. Valet styr den grafiska formen för presentationen.

Viktig mall för kommunikations- och varumärkesbyrå I samband med namnbytet (tidigare Nordisk MediaAnalys) lanserade Blue Carrot en ny presentationsmall och ett verktyg för diagram och tabeller!  
Avancerad PowerPointmall åt Munksjö Rabarber är stolta över den PowerPointmall som vi tog fram till Munksjö i samband med lanseringen av företagets nya grafiska profil, skapad av reklambyrån Volt. Det var en utmaning att skapa en bra mall och lösning, och vi är mycket nöjda med resultatet.  
Presentationsmall för advokatbyrå som sticker ut! The Republik skapade designen och Rabarber gjorde den tekniska lösningen när Advokatfirman Lindahl tog fram en helt ny presentationsmall. PowerPoint-tillägget har bland annat språkfunktion, funktion för att infoga olika baspresentationer och en bildbanksfunktion.  
Professionella mallar åt Singapore Exchange, SGX Vi är stolta och glada över det roliga uppdraget att ta fram presentations- och diagramlösning åt SGX. SGX tog fram en ny snygg grafisk profil för presentationer och lösningen omfattar bland annat startfunktioner, bildbank, ikongallerier och verktyg för att skapa diagram och tabeller enligt den grafiska profilen.  
Smarta färgfunktioner i Sveriges Radios PowerPointmall Sveriges Radio kontaktade Rabarber för att få hjälp med att skapa en smart presentationslösning för hela organisationen. Den lösning vi tog fram innefattar logotypefunktioner så att alla olika loggor går att välja samt färgfunktioner som matchar logotyper med olika färgpaletter!  

Några fler projekt där vi har utvecklat Powerpointmallar: