Rabarber utvecklar PowerPoint-mall åt Investor

Investor ville hjälpa sina användare att skapa snyggare och mer enhetliga presentationer. Dessutom hade man ett behov av att kunna säkerhetsklassificera sina presentationer och var angelägna om att diagram skulle bli snygga och tydliga i presentationer. Rabarber hjälpte till att ta fram effektiva mallar för Excel och PowerPoint.

När Investor startar sin PowerPoint visas en flik som heter Investor och en knapp för att starta mallen. De väljer sidfotsinformation i en dialogruta, ett sätt att uppmuntra användarna att ge presentationen en kategorisering. Därefter startas mallen. Via gallerier med menyer med olika sidlayouter bygger användaren sedan upp snygga presentationer. Det finns till exempel ett galleri för att välja mellan olika startsidor. Andra fiffiga funktioner innefattar till exempel en knapp som infogar en notruta på den aktiva presentationssidan.

Presentationsmall för advokatbyrå som sticker ut! The Republik skapade designen och Rabarber gjorde den tekniska lösningen när Advokatfirman Lindahl tog fram en helt ny presentationsmall. PowerPoint-tillägget har bland annat språkfunktion, funktion för att infoga olika baspresentationer och en bildbanksfunktion.  
Professionella mallar åt Singapore Exchange, SGX Vi är stolta och glada över det roliga uppdraget att ta fram presentations- och diagramlösning åt SGX. SGX tog fram en ny snygg grafisk profil för presentationer och lösningen omfattar bland annat startfunktioner, bildbank, ikongallerier och verktyg för att skapa diagram och tabeller enligt den grafiska profilen.  
Smarta färgfunktioner i Sveriges Radios PowerPointmall Sveriges Radio kontaktade Rabarber för att få hjälp med att skapa en smart presentationslösning för hela organisationen. Den lösning vi tog fram innefattar logotypefunktioner så att alla olika loggor går att välja samt färgfunktioner som matchar logotyper med olika färgpaletter!  
Viktig mall för kommunikations- och varumärkesbyrå I samband med namnbytet (tidigare Nordisk MediaAnalys) lanserade Blue Carrot en ny presentationsmall och ett verktyg för diagram och tabeller!  
Avancerad PowerPointmall åt Munksjö Rabarber är stolta över den PowerPointmall som vi tog fram till Munksjö i samband med lanseringen av företagets nya grafiska profil, skapad av reklambyrån Volt. Det var en utmaning att skapa en bra mall och lösning, och vi är mycket nöjda med resultatet.  

Några fler projekt där vi har utvecklat Powerpointmallar: