Snygg och smart PowerPointmall för Norstedts och Rabén & Sjögren

Rabarber hade tidigare gjort mallar åt Norstedts så när företaget skulle byta både grafisk form för sina presentationer och gå över till en ny Office-version kontaktade de oss för att få nya smarta lösningar. Rabarber fick också uppdraget att göra motsvarande åt Rabén & Sjögren.

 

Den grafiska formen för Norstedts PowerPoint-tillägg bygger på ett antal färgkombinationer som ska avspegla sig både på designelement i presentationsmallen och i sådana grafiska element som användarna skapar själva, till exempel tabeller, figurer eller diagram. Självklart ska det vara enkelt för användarna att skapa de snygga presentationerna!

Några exempel på funktioner i Norstedts PowerPointmall:
– Knapp för att starta mallen.
– Enkla och lättanvända gallerier för alla layouter men också för specialsidor som olika typer av tabellsidor.
– Funktion för att styra vilket färgschema som används i mallen.
– Funktion för att snabbt  göra om text till versaler.

Presentationsmall för advokatbyrå som sticker ut! The Republik skapade designen och Rabarber gjorde den tekniska lösningen när Advokatfirman Lindahl tog fram en helt ny presentationsmall. PowerPoint-tillägget har bland annat språkfunktion, funktion för att infoga olika baspresentationer och en bildbanksfunktion.  
Avancerad PowerPointmall åt Munksjö Rabarber är stolta över den PowerPointmall som vi tog fram till Munksjö i samband med lanseringen av företagets nya grafiska profil, skapad av reklambyrån Volt. Det var en utmaning att skapa en bra mall och lösning, och vi är mycket nöjda med resultatet.  
Viktig mall för kommunikations- och varumärkesbyrå I samband med namnbytet (tidigare Nordisk MediaAnalys) lanserade Blue Carrot en ny presentationsmall och ett verktyg för diagram och tabeller!  
Smarta färgfunktioner i Sveriges Radios PowerPointmall Sveriges Radio kontaktade Rabarber för att få hjälp med att skapa en smart presentationslösning för hela organisationen. Den lösning vi tog fram innefattar logotypefunktioner så att alla olika loggor går att välja samt färgfunktioner som matchar logotyper med olika färgpaletter!  
Professionella mallar åt Singapore Exchange, SGX Vi är stolta och glada över det roliga uppdraget att ta fram presentations- och diagramlösning åt SGX. SGX tog fram en ny snygg grafisk profil för presentationer och lösningen omfattar bland annat startfunktioner, bildbank, ikongallerier och verktyg för att skapa diagram och tabeller enligt den grafiska profilen.  

Några fler projekt där vi har utvecklat Powerpointmallar: