Smarta färgfunktioner i Sveriges Radios PowerPointmall

När en användare på Sveriges Radio startar sin PowerPointmall visas en dialogruta där man väljer vilken logotype som ska användas. Varje logotyp är kopplad till en färgpalett och rätt palett visas automatiskt när man har valt logga. Därefter har användaren möjlighet att välja huvudfärg i sin presentation bland färgerna i färgpaletten. PowerPointmallen är framtagen både för Office 2003 och för Office 2010.

Det går också att välja mellan en vit eller svart bakgrund i presentationen.


Rabarbers PowerPoint-mall hjälper användarna att snabbt skapa snygga presentationer enligt den grafiska formen, utan att behöva några egentliga förkunskaper i PowerPoint. Som vanligt sköter användaren alla val och inställningar via enkla gallerier och formulär.

Förutom färgfunktionerna innehåller Sveriges Radios PowerPointmall flera andra smarta funktioner som till exempel en bildbank!

Rabarbers lösningar till Sveriges Radio innefattar presentationmallar för Office 2003 och 2010 samt Wordmallar för Office 2003 och 2010.

Smarta färgfunktioner i Sveriges Radios PowerPointmall Sveriges Radio kontaktade Rabarber för att få hjälp med att skapa en smart presentationslösning för hela organisationen. Den lösning vi tog fram innefattar logotypefunktioner så att alla olika loggor går att välja samt färgfunktioner som matchar logotyper med olika färgpaletter!  
Avancerad PowerPointmall åt Munksjö Rabarber är stolta över den PowerPointmall som vi tog fram till Munksjö i samband med lanseringen av företagets nya grafiska profil, skapad av reklambyrån Volt. Det var en utmaning att skapa en bra mall och lösning, och vi är mycket nöjda med resultatet.  
Presentationsmall för advokatbyrå som sticker ut! The Republik skapade designen och Rabarber gjorde den tekniska lösningen när Advokatfirman Lindahl tog fram en helt ny presentationsmall. PowerPoint-tillägget har bland annat språkfunktion, funktion för att infoga olika baspresentationer och en bildbanksfunktion.  
Viktig mall för kommunikations- och varumärkesbyrå I samband med namnbytet (tidigare Nordisk MediaAnalys) lanserade Blue Carrot en ny presentationsmall och ett verktyg för diagram och tabeller!  
Professionella mallar åt Singapore Exchange, SGX Vi är stolta och glada över det roliga uppdraget att ta fram presentations- och diagramlösning åt SGX. SGX tog fram en ny snygg grafisk profil för presentationer och lösningen omfattar bland annat startfunktioner, bildbank, ikongallerier och verktyg för att skapa diagram och tabeller enligt den grafiska profilen.  

Några fler projekt där vi har utvecklat Powerpointmallar: