Rabarber skapar Teracoms Officemallar

Liedgren Design tog fram formen och Rabarber har skapat lösningarna för Teracoms mallar i Word och PowerPoint. Officemallarna skapades ursprungligen för Office 2003 men i samband med att Teracom uppgraderade till Office 2010 uppgraderades också mallpaketet. Vårt fokus var som vanligt att skapa användarvänliga och dynamiska mallar med smarta funktioner. Teracoms mallar har t ex adressfunktion, logotypefunktion och ett antal smarta funktioner för att infoga olika typer av grafiska designelement. Det finns också knappar att klicka på för att hantera innehållsförteckningar, sätta på och stänga av rubriknumrering etc.

Fräscha Wordmallar åt Uppsalahem Rabarber tog fram ett antal riktigt snygga Wordmallar för att skapa brev, informationsblad, trapphusinformation, blanketter, pressmeddelanden och rapporter åt Uppsalahem.  
Rabarber skapar Teracoms Officemallar Med hjälp av Teracoms lättanvända Wordmallar och PowerPointmallar, kan även ovana användare skapa snygga och professionella dokument. Vårt fokus var som vanligt att skapa användarvänliga och dynamiska mallar med smarta funktioner.  
Rabarber utvecklar Wordmallar för trycksaker åt Enköpings kommun Rabarber skapade Wordmallar för trycksaker i Word åt Enköpings kommun. Vår lösning innefattade många smarta funktioner för färg- och bildhantering. Allra mest stolta är vi över funktionen för att infoga sidlayouter.  
Uppgradering av Officemallar för Teknikföretagen till Office 2010 Rabarber har skapat Teknikföretagens Officemallar för Word, Excel och PowerPoint. I samband med uppgraderingen till Office 2007 gick vi igenom samtliga dokumentmallar igen och gjorde en nogrann översyn av all funktionalitet.  
Rabarber vidareutvecklar Lantmännens Wordmallar Rabarber har i ett flertal år arbetat med Lantmännens mallar. Mallarna används av hela Lantmännen-koncernen och finns anpassade för flera olika versioner av Office.  
LKAB effektiviserar med smarta mallar När LKAB tog ett helhetsgrepp runt sin grafiska profil fick Rabarber uppdraget att utveckla Word- och PowerPoint-mallar. Smarta mallar som ska fungera i hela koncernen togs fram.  

Några fler projekt där vi har utvecklat Wordmallar: