Viktig mall för kommunikations- och varumärkesbyrå

Blue Carrot vill göra marknadsföring mätbar. Då behövs en presentationslösning som tydliggör detta för kunderna. I samband med namnbytet (tidigare Nordisk MediaAnalys) lanserades en ny presentationsmall och ett verktyg för diagram och tabeller!

Mallen innehåller många smarta funktioner som förenklar för Blue Carrot som använder mycket diagram i sina presentationer. Då är det viktigt att snabbt och smidigt exempelvis kunna konvertera alla diagram till bilder om presentationen ska skickas iväg.

Man vill också kunna märka sidor i presentationen med ikoner i form av flaggor. Via en dialogruta kan användarna välja att infoga flaggor på en eller flera sidor samtidigt. En annan smart funktion i mallen är en språkfunktion för att ändra rättstavningen i mallen samt en bildbank som tillgängliggör snygga designbilder som kan användas i presentationerna.

Professionella mallar åt Singapore Exchange, SGX Vi är stolta och glada över det roliga uppdraget att ta fram presentations- och diagramlösning åt SGX. SGX tog fram en ny snygg grafisk profil för presentationer och lösningen omfattar bland annat startfunktioner, bildbank, ikongallerier och verktyg för att skapa diagram och tabeller enligt den grafiska profilen.  
Avancerad PowerPointmall åt Munksjö Rabarber är stolta över den PowerPointmall som vi tog fram till Munksjö i samband med lanseringen av företagets nya grafiska profil, skapad av reklambyrån Volt. Det var en utmaning att skapa en bra mall och lösning, och vi är mycket nöjda med resultatet.  
Viktig mall för kommunikations- och varumärkesbyrå I samband med namnbytet (tidigare Nordisk MediaAnalys) lanserade Blue Carrot en ny presentationsmall och ett verktyg för diagram och tabeller!  
Presentationsmall för advokatbyrå som sticker ut! The Republik skapade designen och Rabarber gjorde den tekniska lösningen när Advokatfirman Lindahl tog fram en helt ny presentationsmall. PowerPoint-tillägget har bland annat språkfunktion, funktion för att infoga olika baspresentationer och en bildbanksfunktion.  
Smarta färgfunktioner i Sveriges Radios PowerPointmall Sveriges Radio kontaktade Rabarber för att få hjälp med att skapa en smart presentationslösning för hela organisationen. Den lösning vi tog fram innefattar logotypefunktioner så att alla olika loggor går att välja samt färgfunktioner som matchar logotyper med olika färgpaletter!  

Några fler projekt där vi har utvecklat Powerpointmallar: