Excelmallar

Snygga, enhetliga diagram på företaget? Nähä, tänkte väl det.

Ett minimum man kan önska sig är förstås att de diagram som skapas följer företagets grafiska profil gällande färger och typsnitt. Det här kan Rabarber självklart hjälpa er att säkerställa.

Har ni önskemål att styra diagrammen mer i detalj kan vi utveckla ett verktyg som hjälper er även med det. Rabarbers verktyg och Excelmallar för att skapa diagram gör att diagrammen automatiskt får rätt färger och format vad gäller text, siffror och linjer. Excelmallen är igång så snart du startar Excel, och du kan skapa diagrammen i alla dina Excelfiler. Du ser knappar för de olika diagramtyperna och ett enkelt klick på knappen gör att diagrammet skapas med rätt utseende och i rätt storlek för de behov som du har!

Diagramfunktionen kan matchas mot framtagna PowerPoint-mallar och Wordmallar så att storleken på diagrammen blir korrekt, när diagram placeras intill varandra. Vi kan också ta fram motsvarande verktyg för PowerPoint som gör det möjligt att formatera diagrammen direkt i PowerPoint!

Stor erfarenhet av smarta Excelmallar

Rabarber har en lång erfarenhet av att bygga smarta mallar för Excel. Vi bygger lösningar för alla Office-versioner. Mallarna gör det enkelt för även ovana Excelanvändare att skapa diagram och tabeller som följer företagets grafiska profil.

Några projekt där vi har utvecklat Excelmallar:

EQT / East Capital / SGX (Singapore Exchange) / EKN / Business Sweden / SOS Alarm / Skandia / Svefa / Investor / Lantmännen / Nordea / Saab / Teracom /  PP Pension / Ovako / IPCO / Bankgirot / Newsec / Advokatfirman Vinge

vill du veta mer
Helen
Hör av dig till Helen.
helen@rabarber.se
t: 08-18 25 00
m: 0708-18 25 18