Vi är Rabarber

Vi är ett företag som har specialiserat oss på att ta fram smarta lösningar och mallar för Word, Excel och PowerPoint. Ofta läggs det ned mycket tid och pengar på att ta fram en ny grafisk design. Men vad händer sedan? Företagets tryckta material ser snyggt ut och följer den grafiska formen. Men hur ser de dokument ut som produceras dagligen, av dig och dina kollegor?

Vad vi gör

Självklart är det viktigt att en grafisk design implementeras i de dokument och det presentationsmaterial som ni skapar själva på ert företag! Det kan vi hjälpa er med. Ta den viktiga Wordmallen för brev som exempel. Ett brev ska se rätt ut, oavsett vem som har skapat det. Har ditt företag Excelmallar? Ett diagram ska följa profilen vad gäller färger och typsnitt. Och den viktiga PowerPoint-mallen ska se lika snygg ut som det var tänkt när formen för den togs fram. Det här är precis det som vi är experter på!

Anpassat efter era behov

  • Allt från enkla mallar till mallar med anpassad funktionalitet.
  • Fullständiga lösningar för internationella företag med behov av kompletta språkanpassningar av mallar och verktyg.
  • Vi skapar alla typer av verktyg och smarta lösningar för att hantera färger, bilder och diagram.
  • Självklart erbjuder vi också utbildning och support avseende våra verktyg.

Mer än Officespecialister

Även om vi självklart är specialister på Officeprogrammen och experter på att bygga mallar för alla era behov, känner vi att en del av vår styrka också ligger i vår förmåga att anpassa varje lösning efter kundens unika behov.

Hör gärna av dig om du vill träffa oss så kan vi berätta mer och visa vad vi kan göra!

Stort intresse för formgivning

Vi blir inte avskräckta av en spännande design utan vet att det mesta är möjligt, även i Word, Excel och PowerPoint. Vi är något så ovanligt som utvecklare som tycker det är kul med form. Och så gillar vi Office!

  • Vår strävan är alltid att matcha formgivarens framtagna grafiska form.
  • Vi bygger smarta funktioner som gör det möjligt för en ovan användare utan känsla för form att skapa snygga dokument, presentationer och diagram som följer den grafiska profilen.
  • Vi har stor vana vid Adobe-programmen och tar emot underlag i InDesign, Photoshop, Illustrator och motsvarande. Det sparar mycket tid för formgivaren och snabbar upp projekten!

Lite historik

Vi har bedrivit vår verksamhet sedan 1996, då Anna Östlund och Helen Hermundstad startade företaget. Innan dess kom vi från datautbildningsbranschen, vilket gör att vi har stor kunskap och förståelse för användarna. Vi vet vad man kan förvänta sig av såväl en ovan som en van användare och kan anpassa våra lösningar efter de förutsättningar som råder.  Sedan många år tillbaka arbetar vi renodlat med att skapa allt från enkla Officemallar till mer avancerade lösningar.