Heltäckande Officelösning åt Advokatfirman Vinge

Advokatfirman Vinge kontaktade Rabarber i samband med att man skulle byta Office-version. Samtidigt ville man, en gång för alla, säkerställa att Officemallarna uppfyllde användarnas önskemål och krav. I samband med att vi gjorde om samtliga mallar gjordes också en del grafiska justeringar. Wordmallarna fick nya typsnitt och ny placering av logotypen samt ny sidfot. Vissa mallar uppdaterades också med nya försättsblad. Men huvudfokus var på funktionaliteten som behövde ses över totalt.

 

Wordmall

Vinges Wordmallar har många smarta funktioner

 

I samband med att vi gjorde om Advokatfirman Vinges Wordmallar beslöt man också att uppdatera sin presentationslösning. Lösningen har en bildbanksfunktion som bland annat säkerställer att användarna arbetar med rätt bilder i rätt upplösning men också att logotypen infogas ovanpå utfallande bilder.

Exempelsidor

Olika layouter i presentationslösningen

 

Även presentationsmallen har många smarta funktioner. Mallarna är anpassade för wideformat (16:9), men också för utskrift i liggande A4-format samt för det klassiska 4:3-formatet.

 

Liggande A4 och wide

Layouterna i liggande A4-mallen har vit bakgrund och mindre text.

 

Presentationslösningen har bland annat funktionalitet för att hantera färger och bilder men också diagramfunktionalitet. Vidare har samtliga Vinges mallar funktioner för att infoga och hantera dokumentnummer och märkning av konfidentialitet.

 

Diagramexempel

Diagrammen kan skapas i Excel eller i PowerPoint