Newsecs presentationslösning

Redan 2007 skapade Rabarber de första mallarna åt Newsec, ett företag som sedan har återvänt till oss många gånger när de har behövt förnya sina verktyg för Office.

I samband med den senaste översynen av Newsecs grafiska profil bestämde man sig för att ta ett omtag kring presentationslösningen. Presentationslösningen ger idag användarna möjlighet att välja mellan att skapa sina presentationer i wideformat eller i liggande A4-format som är anpassat för utskrift. Det finns flera olika färgpaletter att växla mellan, en bildbank samt såväl illustrationer, flaggor och grafiska symboler/ikoner som användarna enkelt kan infoga i sina presentationer.

Exempelsidor

Några sidor i Newsecs presentationsmall

 

Lösningen är heltäckande så att samtliga medarbetare på Newsecs alla kontor i alla länder ska kunna skapa sina presentationer på ett enkelt sätt. En strävan har varit att användarna enkelt ska kunna infoga sidor med korrekt och uppdaterat innehåll från färdiga företagspresentationer. Man ska också enkelt kunna infoga inspirationssidor som hjälper de användare som inte är så vana vid att arbeta grafiskt att skapa snygga presentationer.